Sunday, July 7, 2013

Muhammad Iman Harraz Pengemas Rumah Terbaik Dari Ladang !

 
#Gambar-gambar di bawah didapati dari whatsapp mamanya#


Hai si kecik ni memang kaki pengemas bertaraf antarabangsa betul. Tengok tu mengemas botol air & kain baju, menvakum & mencuci lantai. Kalau balik ke rumah nenek habis mangkuk tupperware nenek diteraburnya. Nasib baik mangkuk kaca tak masuk list alamatnya kena cubit ketam la dengan mama dia. hehe.

 Semua lagak mamanya ditiru bulat-bulat. Yang paling tak tahan sampai boleh gugur bulu tiak aksi dia berlakon mandi. Pandai tu pegang botol syampu dan buat aksi menggosok badan dan rambut. Tiru aksi mama dia mandikan dia lettew. huhu. Time tu dah tak sempat nak record. Kalau tak boleh upload ye dak :p

Hmm rasanya dia ada terkenan kat mama dia kot masa mama dia pregnant dulu. Mama dia memang pengemas rumahtangga terbaik, cuma masak je kureng aktif sikit. hehe. Mama jangan marah ye usik-usik manja je ni

Apa-apa pun Muhammad Iman Harraz memang anak saudara MakTeh yang berbeza lain daripada yang lain. Iras wajah pun unik tak pasti pulak muka mama or ayah. Tambahan dengan rambut ikal kiting dia. hehe.

Budak kecik berlagak sombong. Masa baby dulu innocent je. Dah besar dapat kaki dah tak kenal orang tu. Tak tahu la macam mana Makteh nak ambik hati dia. Balik puasa ni gamaknya kena spare Mickey or Minnie Mouse febret dia tu. Tu pun dua tiga saat je dia jinak kot. huhu. Adios~


p/s: ULASAN DARI MAKTEH YANG MERINDU DAN MENYAYANGIMU.. mmuahh !


Credit to: Iera Adamia

4 comments:

sherlina karina said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi wwwasianbet77com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

siti fadhilah Abdullah said...
This comment has been removed by the author.
siti fadhilah Abdullah said...
This comment has been removed by the author.
Julei Angel said...

nice blog

assignment help

academic assignment help

finance assignment help

law assignment help


computer assignment


Coffeeville assignment help

Muhammad Iman Harraz Pengemas Rumah Terbaik Dari Ladang !

  #Gambar-gambar di bawah didapati dari whatsapp mamanya# Hai si kecik ni memang kaki pengemas bertaraf antarabangsa betul. Ten...