Friday, March 25, 2011

Transfomasi Dari Gadis Kecil Cilik Ke Wanita Yang Cantik Jelita Gorgeous


Ini adalah tayangan gambar-gambar selebriti wanita Hollywood semasa kecil dan dewasa. Yang pastinya wanita-wanita yang cantik dan jelita ni masa kecilnya diorang ni adalah di antara gadis-gadis cilik yang sangat comel dan gebu. Kalau ikut choice saya laa suka sangat tengok Jolie masa kecil dengan bibir terbelah dia tu. Scarlet pulak dengan muka innocent dan sweet dia. Kawaii ! Enjoy !

...NATALIE PORTMAN...

...SCARLET JOHANSSON...

...MICHELLE TRACHTENBERG...

...MILA KUNIS...

...THORA BIRCH...

...CHRISTINA RICCI...

...JENNIFER CONNELLY...

...ELIZA DUSHKU...

...EVAN RACHEL WOOD...

...ALYSSA MILANO...

...JENA MALONE...

...JODIE FOSTER...

...ANA PAULA AROSIO...

...ANGELINA JOLIE...

...KIRSTEN DUNST...

...ODETTE YUSTMAN...

...REESE WITHERSPOON...

...DREW BARRYMORE...

...MISCHA BARTON...

5 comments:

HATYCIKNUURUL said...

aah,angelina jolie comel,.hehe,.

Anna King said...

huhu.. bibir die tu yang menampakkan die yang paling comel ^^

miss fatihah said...

scarlette terbaik :)ske gle ngn dia

Anna King said...

miss fatihah> betul2.. ske gle2 jugak kat dia.. sweet sgt ^^

Anonymous said...

annlucky5.blogspot.com is awsome, bookmarked!

[url=http://www.buzzfeed.com/bookie/unlock-samsung-blackberry-nokia-lg-motorola-an-39dn]unlock blackberry[/url]

Muhammad Iman Harraz Pengemas Rumah Terbaik Dari Ladang !

  #Gambar-gambar di bawah didapati dari whatsapp mamanya# Hai si kecik ni memang kaki pengemas bertaraf antarabangsa betul. Ten...