Saturday, November 27, 2010

My Birthday.................


...BIRTHDAY GIRL...

5 november 2010.. usia saya meningkat.. saya ucapkan Selamat Hari Lahir kepada diri saya sendiri.. sudah 23 tahun rupanya.. rasa sebentar sahaja masa berlalu.. masih saya ingat diri-diri saya yang lama tanpa melupakan walau sekejap pun.. dengan harapan kehidupan saya menjadi lebih sempurna dan diberkati Allah SWT pada masa akan datang.. InsyaAllah..

Huhu.. Sebenarnya entry di atas diambil daripada FB saya pada birthday saya yang lalu 5hb November 2010/1987. Saja saya nak post kat blog sebagai tanda kenangan. Genap 3 tahun celebrate di UiTM. Yelaa birthday time last sem time ramai yang dah merdeka dari final exam. Huh! Memang tension laa final exam. Celebrate birthday memang hilangkan keserabutan tu. Yang specialnya saya berkongsi tarikh dengan classmate nama Hamzah atau nama glamornya cik Am. 2 times kami sambut bersama-sama dengan teman-teman rapat. Cuma tahun ke-3 ni special lagi sebab ada >>Amrul Hadi....... Walaupun birthday tahun ni x disambut meriah seperti 2 tahun lepas dengan kawan-kawan, alhamdulillah saya bersyukur sekurang-kurangnya masih ada insan yang mengingati saya dan mengewish for my birthday. tQ kak rose & the gang for the delicious and tasty Big Apple! 

To Amrul Hadi, tQ tuk nasi lemak Jati yang selama ni saya selalu idamkan sampai terngiang-ngiang dalam mimpi. Minta maaf juga di atas permintaan dan kerenah saya yang kebudak-budakan betul-betul time awak nak ambil exam finance. Saya x sengaja pun nak buat awak serabut. Cuma silapnya la saya teringin sangat nak menjadikan last birthday saya di UiTM Shah Alam ni sebagai kenangan terindah saya. Disambut pula dengan orang yang saya cintai. Minta maaf untuk ICT dan Jusco Bukit Raja. Permintaan saya yang akan saya kenang di setiap birthday saya untuk tahun-tahun kemudian. tQ sayang!


...NASI LEMAK JATI? OOPSS SEKADAR GAMBAR HIASAN...

...BIG APPLE.. SUKA YANG SAY CHEESE...


LAST BUT NOT LEAST,  ni laa pics sepanjang 3 tahun celebrate birthday kat UiTM Shah Alam. Enjoyyyyyyyy de show...............




BIRTHDAY SEM 2 - 1st TIME

...CLASSMATE BIRTHDAY SAMA >> CIK AM...

...YEAY YEAY DAPAT TEDDY CUTE.. TQ PCL!...


BIRTHDAY SEM 4 - 2nd TIME














...MY BELOVED FRIEND :))...



p/s: Amrul Hadi (he's my ex)

6 comments:

Shazwan said...

KFC PKNS...exboy pn ada skali ye??emm..

Anna King said...

Shazwan
aah kat PKNS
exboy x ada pon dalam pics tu... kisah dia je ada.. untuk dikenang sebagai memori terindah kami.. lagi pon x ada maknanya nak letak pic dia.. mengamok orang tua tu nanti.. ^^

Shazwan said...

Yeke xde??tu p/s: Amrul Hadi (he's my ex)..mna la sy thu wahai cik anna..

Anna King said...

Shazwan
kisah dia je ada... muka dia xada pon... sekarang da tau ye encik shazwan.. ^^

hamzah ( cenderawasih) said...

eh...eh...gmbar cik am pun ada....apa pun ni mmg kngan...first time spnjg hdup celebrate bufday....pulak tu ada member yg sama bufday....nice2.....huhuhuhuhuh

Anna King said...

hamzah(cenderawasih)
eh.. eh... mesti laa ada... kita kan birthday frens... huhu.. betul tu... kenangan yang x akan dapat dilupakan sampai bila2 pon... 2 times happy celebrate sama2 dengan cik am... ^^

Muhammad Iman Harraz Pengemas Rumah Terbaik Dari Ladang !

  #Gambar-gambar di bawah didapati dari whatsapp mamanya# Hai si kecik ni memang kaki pengemas bertaraf antarabangsa betul. Ten...