Thursday, April 28, 2011

Bangku Kosong - Silent Reader Blog Bangku Kosong


Assalam abang Hasrul Hassan... Dah lama saya tertarik dengan blog Bangku Kosong. Selama ni saya hanya jadi silent reader. Kali ini abang Hasrul buat segmen Bloglist Bangku Kosong saya join. Nak interframe jugak sekali sekala dapat masuk bloglist Bangku Kosong. Memang menarik tu. Dan buat julung kalinya ini adalah first time saya join segmen yang ternyata sepenuhnya memuaskan hati saya. Terima kasih Blog Bangku Kosong a.k.a Hasrul Hassan beri peluang kepada saya untuk sama-sama kongsi trafik bersama anda.


 ^^ BUKTI NYATA BANGKU KOSONG DALAM BLOGLIST SAYA (PILIHAN PERTAMA)


Ada sapa-sapa yang berminat nak join segmen Bloglist Bangku Kosong ???
Sila klik kat SINI ye... (Dibuka peluang sehingga pagi 28 April)

Sekian.....

15 comments:

zippo miller said...

Berusehe2...EN. Bangku Kosong tlg tgk Blog ni...ini salah satu Blog yg Zippo suke...Salah satu .....

nur aisya humaira said...

da tutp pn...huhu

Nurulbadiah Lai said...

nice blog to read

Reen Rostarizam said...

terjah dari bangku kosong ^^ sudah follow :D

MissNaL said...

singgah2 dari blog bangku kosong..follow sini..:)

couverv said...

hello world , nice writing

Anna King said...

zippo miller
tQ dear... suka blog zippo too.. ^^

Anna King said...

nur aisya humaira
huhu... yup dah tutup pon...

Anna King said...

Nurulbadiah Lai
thanx you nurulbadiah... x sangka you sudi lawat blog ann... ^^

Anna King said...

Reen Rostarizam
tQ reen... i follow u back... ;D

Anna King said...

couverv
hello couvery... thanx ya... nice 2 meet you... ^^

Reen Rostarizam said...

assalamualaikum
sorry td ptg tdi... tak perasan yg reen belum follow lg rupanya..maybe sbb line tenet slow sgt dia mcm jam msa nak follow tu..ingtkn dh follow..tpi skrg reen dah betul betul follow..sorry sgt sgt btw! bru perasan skrg...

Anna King said...

Reen Rostarizam
hehee.. fine reen... everything pon da bereh kn... nice 2 know u... ^^

Asmiza Misram said...

wahh..ann,ja baru nak join ni.. sudah abis ke..ngee..^^

Anna King said...

Asmiza Misram
aah.. dah habis pon... 1 malam je... hehee... ^^

Muhammad Iman Harraz Pengemas Rumah Terbaik Dari Ladang !

  #Gambar-gambar di bawah didapati dari whatsapp mamanya# Hai si kecik ni memang kaki pengemas bertaraf antarabangsa betul. Ten...