Wednesday, April 6, 2011

Miss Malaysia Pahang 2010! lol

Kecoh kan orang sana-sini kata pasal competition Miss Malaysia Pahang 2010. Hurm x sangka pulak negeri ku Pahang yang makmur ni ada macam-macam hal rupanya. Kalau x tengok kat blog abang Nara serious memang x perasan kot. Harapnya dengan tersebarnya video Miss Pon#@% ni, ada laa orang-orang besar dalam kerajaan negeri ambil berat. Kalau ye pun nak promote tourism Pahang secara besar-besaran banyak lagi cara halal boleh pakai. X pasal-pasal imej negeri tercemar.

...VIDEO MISS MALAYSIA PAHANG 2010 (PROMO)...


Sabda Rasulullah saw:

عن ابن عباس رضي الله عنهما قال : لعن النبي صلى الله عليه وسلم المخنثين من الرجال ، المترجلات من النساء 
'Daripada Ibn Anas r.a berkata Rasulullah SAW melaknat mereka yang menyerupai wanita daripada kalangan lelaki dan mereka yang menyerupai lelaki daripada kalangan wanita (HR al Bukhari)'

p/s: Kalau x tegur nanti kata subahat pulak kan. Semua pun kena tanggung dosa. Oleh itu berpesan-pesanlah semua umat manusia ke arah kebaikan. xoxo

Another article from: click Harian Metro

6 comments:

ZIEMA said...

ziema pun dah tgk.. cam harammmmm...

yg x boleh blah tu noraniza idris boleh performed!what the...?????

memalukan btul!!
nauzubillah :(

Asmiza Misram said...

yg mcm rozita che wan pon ada ek...
teruk tul dorang ni..
ja penah mkn kat McD yg pekejenye pondan2..
abis kecoh McD tu dgn mulut dorg..
rs nk tampoo jew..
huhu..saba2.

Anna King said...

ZIEMA
noraniza tu die dapat bayaran mahal kot... tu yang main sapu je.. sekarang memang die da malu 1 malaysia la.. orang marahkan miss pon!@#, die pon turut terkena tempias jugak..

Anna King said...

Asmiza Misram
ada ke macam rozita.. hehee... nak tengok kot2 ada yang macam siti pulak..
ohh mcd kat mana tu.. nak tau gak.. hahaa.. nanti boleh ana ushar... hurm apa-apa pon mulut dorg memang kecoh... kan mix gender konon-kononnya.. tu yang terlebih berbagai-bagai...

Izyan Farhana said...

x sangka plak ade contest cani.. org pahang ek.. same la kite ^^,

Anna King said...

Izyan Farhana
kena sangka laa.. politik ni kan kotor... hehee...
yup saya orang pahang... belah raub tapi mix perak.. coz my father asal sana n lahir gak kat sana... now menetap kat kuantan.. nice 2 meet u orang pahang.... ^^

Muhammad Iman Harraz Pengemas Rumah Terbaik Dari Ladang !

  #Gambar-gambar di bawah didapati dari whatsapp mamanya# Hai si kecik ni memang kaki pengemas bertaraf antarabangsa betul. Ten...