Wednesday, May 4, 2011

Kuasa Cinta ♥


PERTAMA kali saya jatuh CINTA adalah sewaktu berusia 5 tahun ... (^_*)


CINTA bagi saya ialah bila nenek saya demam, tangan dia akan menggeletar jadi dia tak boleh memotong kukunya sendiri. Datuk saya akan memotong kuku nenek saya walaupun tangan datuk menggeletar juga.. ITULAH CINTA ..


CINTA bagi saya ialah bila kita ada sekotak french fries dan kita beri french fries tersebut pada DIA dan kita tak meminta APA-APA dari dia ...


CINTA bagi saya ialah bila mama membuat kopi untuk daddy dan dia akan minum sedikit sebelum memberi pada daddy untuk memastikan yang kopi tersebut BETUL-BETUL rasa kopi kegemaran daddy dan daddy minum dengan PENUH SELERANYA .. .. .. .. ..




---<@ Itulah KUASA CINTA ♥






10 comments:

Far8 budak baik said...

yg first tu..
mmg touched...
sedih kot..
dah lame tak jumpe
tokwan dan tokki..
rindu..

Mr Laptop.ez said...

Nice entry! touching!

Encik Amman said...

nice :)

Asmiza Misram said...

cinta...
pada ja cinta tu bila 2 insan tu saling melengkapi,sanggup membantu dan menyayangi pasangan tanpa rasa mengeluh...

wah..complicatednyee cinta ni..
lagi2 bila ada org yang cuba dengki hub ja dgn bf..
xbleh tgk org senang..sedihnyee rasa..

lama x baca entri ana...
hari ni baru dpt semangat nak blog walking semula...

miss u :) jumpe ms konvo nti..

ShukSRphotoz said...

Salam blogger, bagus entry nie.. cinta itu buta... so ann sy follower br ann... klu free melawat2 lah ke blog sy.. TQ. =)

Anna King said...

Far8 budak baik
hurm betol2... if tetiba ingat doakan kesejahteraan mereka dengan sedekahkan Al-Fatihah buat arwah tokwan n tokki.. semoga roh mereka dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan orang2 yang beriman... Amin

Anna King said...

Mr Laptop.ez
thanx!

Anna King said...

Encik Amman
tQ :)

Anna King said...

Asmiza Misram
ja terlewatnya ana reply komen.. mintak maaf ye... ayah ana kan sakit sebelum ni... tiap2 hari ulang alik dan tidur kat hospital ana jadi hilang mood nak update blog..
now ana dah ada masa.. betol semua tu ja.. cinta memang complicated... kena pandai2 la manage hubungan dengan baik supaya berkekalan hingga ke akhir hayat..

Anna King said...

ShukSRphotoz
wslm.. terima kasih singgah blog, baca entry dan jadi follower ann.. kalau ann free ann datang melawat blog shuk ye... ur welcome dear. =)

Muhammad Iman Harraz Pengemas Rumah Terbaik Dari Ladang !

  #Gambar-gambar di bawah didapati dari whatsapp mamanya# Hai si kecik ni memang kaki pengemas bertaraf antarabangsa betul. Ten...