Monday, May 2, 2011

Contest Semua Tentang 4


Salam 1 Malaysia... (^_^)



Nak speaking Jepon sikit boleh.. hehee...
Domo Arigato Gozaimasu to mr Adib Yusoff sebab tag Ann untuk join CONTEST SEMUA TENTANG 4 anjuran miss Nurul Syafiqa Mohd Nor

...NI SOALAN-SOALANNYA...

Tanpa membuang masa & peluh, ann join this fabulous contest dengan menjawab semua soalan2 cepumas di atas. Wink wink wink... (^_*)


1) 
- Perasan cantik 
- Garang macam rimau
- Diam-diam ubi berisi
- Peramah

2) 
- Chubby
- Baby
- Ateh
- Cayang

3)
- Ambil anak saudara balik sekolah
- Buatkan susu untuk dia
- Angkat kain sebab nak hujan
- Menyapu rumah

4) 
- Makkah
- Japan
- Hawaii
- France

5)
- Handset
- Purse
- IC
- Handbag

6)
- On9 fb
- Menonton tv
- Makan sampai konyang
- Buli kucing

7) 
- My big-big family
- Bola ( kucing manja + gedik )
- Saudara-mara ( selamat hari raya, maaf zahir & batin )
- Kawan-kawan seantero dunia ( school of the rock, campus life, blogger, facebook friends )

8)
- Cikgu damia yang berdedikasi
- Adik aku yang suka rembat baju aku buat macam hak sendiri
- Ayah aku yang nak cepat sokmo
- Kakak aku yang bersiap cepat nak keluar & hanya sempat mandi kambing

9)
- Dapat kerja yang ok bangat
- Beli kereta
- Handset baru
- Sambung master ( teringin sangat )

10)
- Pemalas
- Tidur lewat bangun lewat
- Suka on9 x kira masa
- Memperbanyakkan bil elektrik di rumah

11)
- Reptilia
- Bilik mayat
- Air pasang dalam ( x reti nak berenang )
- Kelajuan ( 2 fast 2 furious )

12)
- Ada budak encem macho tag. Lama dah ushar dia beb! ( kikiki )
- Hadiah melancong ke-4 destinasi oversea pilihan ( ye ye oll je.. haha )
- Entry terbaru sebab x ada idea nak post pasal apa ( blur + malas )
- Contest Semua Tentang 4 ni memang menarik. Soalan-soalan yang mencabar gitu ( ala-ala soalan SPM 2004 )


Last but not least... Nak tag kat 5 orang yang paling cun & encem dalam dunia ni...
Sapa dorang-dorang tu?? 

Jeng jeng jeng.....





Sapa-sapa lagi yang nak join boleh klik kat sini ye....

Sekian, terima kasih.....

14 comments:

cik najihah said...

thanks dear tag..nnt CN join ya

Far8 budak baik said...

tq waaaaa..haha
weh garang cam rimau..
tak takut pun..
beruang sekali pun x takut..
hahaha =p
kakak pulak kau kn..
hehe..=)

Asmiza Misram said...

wow..contest!
nasib bek anna tag kat ja..
klau x kecik hatiku...
smpai bila ni?
oukay nak la mjawap soklan2 tuh..
esok join :)

Anonymous said...

all the best :) hehe

hamzah ian said...

semua empat ye.. waaa

aNNa maRdHiaH said...

thanks tag ana .. hehe..

Anna King said...

cik najihah
ur welcome dear... ^^

Anna King said...

Far8 budak baik
hahahaa... ak ni garang dengan budak2 jelaa.. kalau dengan bapak budak sure ak terangkat punya...

Anna King said...

Asmiza Misram
hehee... sampai hujung bulan ni laa yunk... moh ja join... ;)

Anna King said...

nur dhiya' aida
thanx bebeh! :)

Anna King said...

hamzah ian
yup 4 je beb... ^^

Anna King said...

aNNa maRdHiaH
ur welcome anna! hehee...

cik fiqa said...

thanks for join the contest..for futher info,always follow up my blog ok... :)

Anna King said...

cik fiqa
ur welcome dear... :)

Muhammad Iman Harraz Pengemas Rumah Terbaik Dari Ladang !

  #Gambar-gambar di bawah didapati dari whatsapp mamanya# Hai si kecik ni memang kaki pengemas bertaraf antarabangsa betul. Ten...