Tuesday, July 19, 2011

Tengok Queen Pun Dah Sokong Bersih


Adoyai gerangan sapa lah yang buat ni. Zalim betul. Tapi style pun ada kan. Hahahahaa....


p/s: Ehem2... Tiada secalit niat ingin menonjolkan unsur Bersih... 
UNDI ADALAH RAHSIA. Pilihanraya penentu segala-gala transformasi yang anda idamkan. Jalankan kewajipan anda memilih kerajaan yang adil & bersih yang tidak sama sekali akan mengabaikan tanggungjawab membela nasib orang Melayu & agama Islam.

Peace Malaysian !


2 comments:

Asmiza Misram said...

princess mieja pun tak sokong bersih.hihi..... ;P

Anna King said...

Asmiza Misram
hehe... princess anna pon xsuka bersih ja... :P

Muhammad Iman Harraz Pengemas Rumah Terbaik Dari Ladang !

  #Gambar-gambar di bawah didapati dari whatsapp mamanya# Hai si kecik ni memang kaki pengemas bertaraf antarabangsa betul. Ten...