Sunday, April 17, 2011

Giveaway Ujang9897


HEADER PILIHAN MALAYSIA



GAMBAR ANN YANG PALING SEMPOI!!


Gambar ni x ada la sempoi mana pon. Biasa-biasa je. Ni gambar kenangan time study kat UiTM dulu-dulu (2010).

Location: Zoo Negara Key El 

Task: Volunteer untuk Community Organisation (subject).
 Cuci mulut (Colgate), sabun (LUX), syampu (Sunsilk urang aring), berus dan sental bagi hilang daki, bagi melantak (vegetarian), sapu dan bersihkan rumah dia (buat landskap).

Cabaran & Dugaan Terhebat: Gajah ni tiba-tiba kentut. Kuat gila bunyi kentut dia. Kalah kentut Ujang. Then, last-last time dah nak tutup pili air (amek towel) bajek konon dah siap mandikan si gajah tu >> prett prett~~ tercirit pulak si gajah ni. Kena mandikan balik la. Apa lagi buat muka x boleh blah + penat + lapar kat coach. Dia tumpang simpati terus bagi kitaorang rehat. Hakhak.. C u gajah. Breakfast dah menyeru nama saya. Wink Wink...


سْــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي 

Saya join GA Ujang9897 setelah ditag oleh KaMPuNg KaMeq a.k.a ejulz (^_^)

Nak cerita sikit... Saya baru je jadi follower blog Ujang kira-kira sebulan yang lepas. Tahu pasal blog Ujang ni pon sebab masa tu ada terbaca entry oleh abang Ben Ashaari yang bermain tarik tali dan mengenakan Ujang pasal kes Heliza Helmi. Dari situ saya terus terjah blog Ujang. Memang banyak gila entry pasal Heliza ye Ujang. Die-hard-fan la katakan. Tapi walau apa pon Yana tetap di hati awak kan (nak makan nasi minyak dah x lama lagi.. tahniah.. semoga apa yang dirancang dipermudahkan oleh Allah swt).  

Diringkaskan.. Apa yang buat saya tertarik kat blog Ujang9897 ni sebab entry-entry yang ada kesemuanya sempoi, lawak, bervariasi dan paling x boleh blah bab melaga-lagakan rakan blogger. Memang slumber + kelakar x hingat! = Tersengih sorang-sorang saya baca.  


Ayat-ayat x boleh blah yang lain-lain oleh Ujang (BUKAK BLOG DIA TERUS BOLEH BACA)


Mula mengetuk papan kunci dengan aktif pada 8/12/2010 setelah diracun oleh Yana

Seorang yang sangat meminati si mata bulat iaitu heliza dan si putih gebu lisa surihani..hee...(~_^)


Ikhlas dari saya wahai Ujang:
BLOG PALING SEMPOI... >> BLOG Ujang9897 
BEST! (^_*)

.....SEKIAN.....


Saya nak tag 2 orang rakan saya iaitu: 

Jeng Jeng Jeng..........




8 comments:

Ujang9897 said...

hihi..malu pulak baca entri dia ni..=)

tq ek join..,

gd luck..=)

Asmiza Misram said...

yunk..
haha...lawak la gajah tuh..
ja mcm kenal je yg lagi 3 org tuh..hihi
pape pun thanks tag kat ja..
tataw nk cite pe lorh..

Anna King said...

Ujang9897
hukhuk... saya lagi malu kot... tah apa-apa la saya merepek sakan tu.. ^^

ur welcome n...

tQ... ^^

Anna King said...

Asmiza Misram
gajah tu memang lawak.. x tahu malu kentut busuk... hahahaa...
opkos laa ja kenal yang 3 orang tu.. ana, rose n intan...
huhu.. ur welcome..
bantai je ce cite apa-apa pon... yang penting ja join.. kita bakor je ye... ^^

cik najihah said...

hai dear..
kalau berminat bole la pilih yang mane nak..beli banyak dapat diskaun hihi :)

solo molo said...

singgah dari blog abang ujang...
abang katanye...
hahaha...
good luck ya !~


http://solomolo.blogspot.com/2011/04/giveaway-ujang9897.html

Anna King said...

cik najihah
nanti ana tengok2 dulu yee.. kalau ada yang berkenan nanti ana bagitau... ^^

Anna King said...

solo molo
ohh ok.. thanx singgah sini...
gud luck untuk awak jugak tau !~

Muhammad Iman Harraz Pengemas Rumah Terbaik Dari Ladang !

  #Gambar-gambar di bawah didapati dari whatsapp mamanya# Hai si kecik ni memang kaki pengemas bertaraf antarabangsa betul. Ten...