Monday, April 18, 2011

RUBY DRESS GIVEAWAY


~Salam 1 Malaysia~
~Moshi moshi~  
(^_*)

Kali ni saya join RANDOM DRESS GIVEAWAY pulak. Kalau ada rezeki boleh laa menang dress biru yang cantik & menawan sekali pemberian dari cik RUBY ZAIZI yang sangat kawaii macam Hello Kitty tu. Hehee~




Okey! Saya nak tag kat seorang member/blogger gegul yang bertuah iaitu............................



Ja yayunk... Huhu.. Buat kali ke-2 Ann tag Ja lagi.. Wink wink ^^...


Okey! That's all... Sayonara! (^_^)

8 comments:

aNNa maRdHiaH said...

singgah sini .

powluck said...

nice..

aza said...

good luck oke...

thanks sdi follow aza...n aza dah follow sni.

salam ukhuwah dri aza...

Anna King said...

aNNa maRdHiaH
thanx singgah blog ann.. ^^

Anna King said...

powluck
tQ dear...

Anna King said...

aza
tQ aza...
salam ukhuwah too... ^^

Asmiza Misram said...

beb...
ja baru tbaca ini..
akibat line siput xleh baca blog org..
tengkiiiuu tag at ja..
ok,ja nak join..
like dressss!
^^

Anna King said...

Asmiza Misram
hehee.. ur welcome ja.. like dress too! ^^

Muhammad Iman Harraz Pengemas Rumah Terbaik Dari Ladang !

  #Gambar-gambar di bawah didapati dari whatsapp mamanya# Hai si kecik ni memang kaki pengemas bertaraf antarabangsa betul. Ten...