Friday, April 29, 2011

Amir Maharaja Lawak?!


Wahh pe kona ni jang... Amir Maharaja Lawak? Best sangat ke dia tu? Best..... Huhu.. Best sangat tau! Undilah Amir Please Please! Terjah punya terjah kat Facebook page rupanya ramai yang x suka si Amir ni. Kelakar + gelihati la pulak bila baca pasal hal yang diperdebatkan tentang si Amir ni. Sabotaj bagai nak rak sebab nak Amir tersingkir dari Maharaja Lawak malam ni.


Hehee... Macam-macam hal boleh jadikan bila orang dah jelik, muak & x suka. 
Jom malam ni join saya sokong Jozan, Nabil, Sepah & Jambu..... Wink Wink! ^^


...KEMPEN 6 MINUTE EARTH HOUR...



...SAY NO TO AMIR...

...PAGE DI FACEBOOK... 

...TANGAN DI DADA, MATA KE ATAS (TDDMKA)...


p/s: Hurmm... Harapnya Amir x bersedihlah bila ada yang ejek fizikal dia. Ciptaan Allah semuanya sempurna. Sentiasa ada yang sesuai buat sesuatu. Oleh itu pandai-pandailah kita semua bersyukur. Amin.....

6 comments:

sherah said...

sampai mcm tu selaki org tak suke si amir ni kesian tapi hmmmm kesian la.

Anna King said...

sherah
hmmmm... betol2... memang kesian kat die kan...

Far8 budak baik said...

sampai macam tu sekali..
kesian kat dy..aku pun x suka dy gakk..tapi nk wat mcm ner..
sape suroh vote..haha

Anna King said...

Far8 budak baik
hehee.. amir pon kelakar gak kadang2... sebab tu orang vote die...

mr.syazwan said...

org bukan saja benggang dia masuk Maharaja Lawak

tpi time masuk Raja Lawak pun

ku da x suka dia kot!

aaah

time dia je ku tukar channel

huhu

Anna King said...

mr.syazwan
kikiki.. wan x suke amir ek... tapi teror jugak die masa raja lawak dulu dapat no.2 kot... sapa laa yang baik hati undi dia tu... huhu...

Muhammad Iman Harraz Pengemas Rumah Terbaik Dari Ladang !

  #Gambar-gambar di bawah didapati dari whatsapp mamanya# Hai si kecik ni memang kaki pengemas bertaraf antarabangsa betul. Ten...